نقش فناوری نانو در صنایع غذایی
نقش فناوری نانو در صنایع غذایی تحقیق نقش فناوری نانو در صنایع غذایی تحقیق درباره نقش فناوری نانو در صنایع غذایی دانلود نقش فناوری نانو در صنایع غذایی |
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 195 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 30 |
دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین
دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی
سمینار کارشناسی با عنوان:
نقش فناوری نانو در صنایع غذایی
گردآورنده: سحر میرشاهی
834316
استاد راهنما : مهندس برزگر
بهار 1385
فهرست عناوین
نانو تكنولوژی، فناوری نوین 2
تعریف نانو تكنولوژی 2
تاریخچه نانو در جهان 3
اصول پایه نانو تكنولوژی 4
اساس ارتباط نانو تكنولوژی و علم و تكنولوژی غذا 5
ارتباط نانو تكنولوژی با مهندسی كشاورزی و سیستم های غذایی 6
عناصر پایه در فناوری نانو 9
نانو بیو مواد، نانو مواد و کاربردهای آنها 9
نانولوله ها 11
نانو کامپوزیت ها 11
نانو کپسول 12
نانو تکنولوژی برای توزیع تحت کنترل و سیستم کپسولی 12
مزایای متعدد سیستم کپسولی 13
نانوسنسورها 14
برخی از كاربردهای نانو سنسورهای بیو آنالیتیكال 15
پتانسیل نانو سنسورها و تحقیقات در صنعت کشاورزی و غذا 16
نانوفیلترها و کاربرد آنها در بیوتکنولوژی 18
ماشین های نانو تکنولوژی 19
میکرو سیال 19
نانو بیو پروسس 20
نانو سنسور های بیو آنالیزی 20
سطوح بیو سلکتیو 20
بسته بندی نانو Nano packaging 20
کاربرد های نانو در صنعت بسته بندی 21
غذاهای نانو Nano Food 22
نتیجه گیری 23
واژه نامه 24
منابع 26
ضمائم 27
نانو تكنولوژی، فناوری نوین
نانو تكنولوژی فناوری جدیدی است كه تمام دنیا را فراگرفته است و به تعبیر دقیقتر "نانو تكنولوژی بخشی از آینده نیست بلكه همه آینده است ".در این مقاله بعد از تعریف نانو به بیان دلایل كاربرد ها و ضرورتهای توجه به این فناوری اشاره شده است .
نظرات شما عزیزان: